1.30.2012

Disco, party och skridskor

I fredags hade vi lite annorlunda fredagsmys. Efter hämtning på dagis och frita fick det bli en snabb taco-middag för sen for Viktor och jag iväg till kvällens disco som var i gymnastikhallen på Kimstad skolan. Stim och stoj i två timmar och sedan hem för att försöka få ner Vikter i varv. Han hade mycket att berätta. Det hade varit en tjej, Klara, som hade jagat honom halva kvällen. Han verkade inte så ledsen för det :)

I lördags hade vi fest. Brorsan och jag hade bjudit in mamma och pappa på middag. Vi hade inte berättat anledning till varför så av någon anledning trodde mamma att vi skulle berätta något på middagen, typ att Henka och jag gift oss, förlovat oss eller att det skulle vara ett barn till på väg (som om det skulle vara troligt :)) men vi ville bara tacka för julturen till Mora :). Vi hade en mycket trevlig kväll med hemmagjord champagne, tre-rätters middag och mycket prat.

I söndags åkte vi skridskor, andra gången för de minsta, i Globalhallen i Skärblacka. Jag blir imponerad hur fort de lär sig. Både Julia och Felicia släppte hjälp-stödet efter ett tag och testa sig fram på egna ben.






Efter skridskor åkte vi hem, käka lunch (raggmunk, mums) och sen skjutsade vi Viktor på kalas hos en kompis i Skärkind. Julia och Felicia lämnade vi hos Farmor och Farfar, hämtade upp Carro och åkte till träningen. Det var den helgen det!

Nu kör vi på en ny vecka igen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar